HOME |   |   |  RESERVEREN

RACEFIETS/CARBON WIELRENFIETS HUREN HARDERWIJK

Via Wiel-rent.nl kunt u snel en eenvoudig een racefiets huren in Harderwijk voor elke gewenste periode.

Wij verhuren de Giant Contend SL 1 aluminium racefietsen met een Shimano 105 compact groep (voor de kenners: 50/34 x 11/32, zodat je er ook de bergen mee in zou kunnen gaan). Ook kunt u bij ons de Giant TCR advanced 1 carbon racefiets huren in Harderwijk (50/34 x 11/28). Deze racefietsen hebben wij in Harderwijk beschikbaar in alle maten (XS t/m XL). Tevens hebben we racefietsen in de verhuur speciaal voor kinderen. De racefietsen die wij verhuren zijn in goede staat en worden voor iedere verhuurperiode schoongemaakt, de versnellingen nagekeken en (indien gewenst door ons) op maat van de klant afgesteld. Onderaan deze pagina vindt u de prijzen voor 1 dag, 1 weekend en 1 week voor het huren van een racefiets in Harderwijk. Staat de door u gewenste periode er niet bij, vraag ons er gerust naar. Bij de huur van een racefiets zit natuurlijk inbegrepen het gebruik van een reservesetje, mocht u lek rijden en een gratis bidon die u na afloop mag houden. Als u een helm nodig heeft, wielerkleding, fietsnavigatie of wielerschoenen dan kunt u dat op het reserveringsformulier aangeven. Racefietsen huren voor een grote groep? Tot 300 man kunnen wij, indien gewenst op locatie, helpen aan een huur-racefiets al dan niet van carbon.

Tevens hebben we hybride fietsen, racefietsen voor kinderen en tijdritfietsen in de verhuur evenals overige producten voor wielrenners. Kijk daarvoor bovenaan deze pagina bij "onze verhuurproducten".

U kunt kiezen tussen SPD (mountainbike/spinningschoenen), SPD-SL (wielrenschoenen) en too clips (voor gewone sportschoenen) pedalen. Mocht u uw eigen schoenen en pedalen bezitten, dan is het natuurlijk mogelijk om uw eigen pedalen te monteren.

Reserveren van een wielrenfiets kan gemakkelijk via dit formulier. De racefietsen zijn af te halen en in te leveren bij Wiel-rent.nl in Harderwijk aan de Vondelpark te Harderwijk. Mocht dat niet uitkomen dan kunt u er ook voor kiezen een vrijblijvende offerte voor bezorging aan te vragen. U bent uiteraard pas gebonden aan de bezorgkosten indien u akkoord gaat met de door ons opgegeven hoogte daarvan.


KLIK HIER om te reserveren
Nederlands English Deutsch
- Racefiets/wielrenfiets huren
- Carbon racefiets/wielrenfiets huren
- Kinder racefietsen/wielrenfietsen huren
- Hybride fietsen huren <br/>(city bikes/trekking fietsen)
- Tijdritfiets/triathlonfiets huren
- Fietskoffer huren
- Tijdritwielen huren
- Tijdrithelmen huren
- Ploegleiderswagen/ neutrale materiaalwagen huren
- Bob Yak fietsaanhanger huren
- Wielrenkleding kopen/huren
- Wielrenhelm/fietshelm huren
- Fietsentrailer/ fietsenaanhanger huren
- Fietsenrek ploegleiderswagen huren
- Jurywagen/jurybus/ kassawagen huren
- Fietsdrager huren
- Tacx Neo 2 Smart T2850 huren
- Tacx Blue Twist T2675 huren
- Tacx i-genius T2000 huren
- Tacx Flux S Smart T2900S huren
- Tacx Antares T1000 huren of kopen
- GoPro HERO5 Black actiecamera
- Koersradio huren
- Croozer fietskar huren
- Garmin Edge 1000 fietsnavigatiesysteem huren
- MYLAPS chip transponder huren
- TomTom navigatiesysteem huren

HOOFDKANTOOR &
KLANTENSERVICE

RUYGENHOEKLAAN 15A
3523 HJ UTRECHT
NEDERLAND
Tel: +31 (0) 619 649 666
Tel: +31 (0) 648 979 189
INFO@WIEL-RENT.NL